Acoperisuri, jgheaburi si burlane

Un domeniu in care Altdorf Tehnik are o mare experienta si referinte deosebite se leaga de acoperisuri, jgheaburi si burlane, unde comercializeaza produse de la:

RoofArt® – Prima optiune pentru un acoperis durabil

Cu o experienta de peste 17 ani, la nivel multinational RoofArt SRL apartine unui Grup regional de companii care dezvolta, produc si distribuie sisteme complete de invelitori: tigla metalica Umbrella®, sisteme de jgheaburi si burlane Scandic®, elemente de tinichigerie si alte accesorii specifice destinate acoperisurilor.

Compania se diferentiaza prin calitatea inalta a materiei prime folosite in productia sistemelor de invelitori, principalul furnizor al tablei din otel fiind concernul suedez SSAB, prin liniile de productie si utilajele profesionale marca Samesor – Finlanda, prin dorinta continua de perfectionare, atentia la cele mai mici detalii si gradul de inovativitate in ceea ce priveste designul si functionalitatea produselor finite.

altdorf-tehnik-logo-roofart

Bramac este cunoscut ca un ofertant puternic si inovativ in sectorul invelitorilor, calitatea produselor si serviciilor reprezentand o prioritate.

www.bramac.ro

Dakea garanteaza satisfactia deplina a clientilor in privinta ferestrelor de mansarda si a accesoriilor asociate, intrucat dispune de un sistem unic de asistenta si servicii, conceput pentru a aduce riscuri mai mici pentru proprietari.

dakea

Compania General Membrane este specializata in productia si comercializarea de materiale impermebilizante bituminoase, reusind in scurt timp de la infiintare sa se impuna pe piata materialelor bituminoase din Romania, prin raportarea permanenta la cele mai inalte standarde ale calitatii utilizate la nivel international.

www.generalmembrane.roMisiunea companiei Gerard este de a oferi solutii si sisteme complete de invelitori capabile sa raspunda nevoilor tot mai accentuate de pe piata romaneasca, si anume, de diversitate, inovatie si calitate.

LOGO-GERARD

Soudal este unul dintre cei mai mari producatori de spume poliuretanice, izolanti, adezivi si produse pentru acoperisuri. soudalPe langa tiglele metalice pe care le produce, Wetterbest ofera sisteme complete si complexe de acoperisuri pentru constructii civile si industriale. www.wetterbest.ro