Blog
Postat in data 31.05.2016 in categoria Noutati

ALTDORF  TEHNIK TE CINSTESTE “Cinste lor, cinste meseriasilor!”         Regulamentul campaniei   CAPITOLUL 1 – DATE GENERALE   Campania “ALTDORF TEHNIK TE CINSTESTE“ constă într-o ofertă promoţională care se adresează consumatorului final. Promoţia este organizată şi se desfășoară pe întreg judetul Vrancei. Organizatorul promoției este SC ALTDORF TEHNIK SRL, cu sediul in Campineanca , jud. Vrancea, Nr. Reg. Com. J39/722/2008, C.U.I RO 24211269.   CAPITOLUL 2 – PERIOADA DE DESFĂȘURARE A PROMOȚIEI   Campania promoțională se desfășoară între 01 – 30 Iunie 2017.   CAPITOLUL 3 – DREPTUL DE PARTICIPARE   Promoţia este deschisă tuturor consumatorilor rezidenţi  [ continuare ]

Postat in data 20.11.2015 in categoria Blog

ALTDORF TEHNIK inseamna un mediu cu oameni priceputi si profesionisti in care partenerii de afaceri ne-au devenit buni prieteni.      

Postat in data 8.09.2015 in categoria Blog, Sfaturi

Tigla metalica Umbrella   Tigla metalica Umbrella®Clasica Dupa o experienta de aproape 14 ani in conceperea, producerea si comercializarea sistemelor de preluare a apelor pluviale de pe acoperis, Compania ROOFART a decis extinderea ariei de activitate si a investit in achizitia unei linii de productie a tiglei metalice. Incepand cu septembrie 2013 Compania ROOFART produce si distribuie in piata un produs nou, tigla metalica Umbrella. Tigla metalica Umbrella Clasica este produsul standard oferit pietei, caracateristica principala fiind lungimea maxima in care poate fi produsa, respectiv 4230mm (echivalentul a 12 module). Acest model este disponibil in diferite grosimi, tipuri de acoperiri,  [ continuare ]

Postat in data 1.08.2015 in categoria Noutati

PERSOANA FIZICA 2 APARTAMENTE DE VANZARE, PRET 59 000 EURO/BUC. PROIECTANT: GLOBAL PROIECT CONSTRUCTOR: ESTICA CONSTRUCTII SRL FURNIZOR MATERIALE: ALTDORF TEHNIK Anunturi gratuite in orasul tau Se incarca

Postat in data 22.07.2015 in categoria Evenimente

Sapte ani de Altdorf Tehnik, ani in care le-am oferit clientilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate, la preturi fara concurenta si in care am depus eforturi deosebite pentru a-si construi o imagine si a crea relatii pe termen lung cu cei mai importanti producatori de pe piata materialelor de constructii.

Postat in data 25.06.2015 in categoria Evenimente

TARG DE CONSTRUCTII   Locatie: Creta, Hersonissos   Perioada: 29 iunie – 05 iulie 2015    

Postat in data 3.06.2015 in categoria Blog

Furnizor materiale: ALTDORF TEHNIK Constructor: SEBIDIAN EDILITY

Postat in data 18.05.2015 in categoria Noutati

Am selectat pentru voi cateva dintre lucrarile executate cu materiale de constructii si finisaje din depozitul ALTDORF TEHNIK.

Postat in data 6.04.2015 in categoria Blog

Castigatorii campaniei “ALTDORF TEHNIK te cinsteste” sunt fericiti pentru ca pe langa materialele de constructie achizitionate au fost rasplatiti si cinstiti cu cate o Timisoreana numai buna de baut dupa o zi intreaga de munca.

Postat in data 6.04.2015 in categoria Evenimente

ISOMAT in colaborare cu ALTDORF TEHNIK au facut o prezentare a celor mai noi produse si a rasplatit toti constructorii care au participat la eveniment cu salopete si materiale informative pentru a-i ajuta la o prestare mai buna a serviciilor.