Evenimente
Postat in data 22.07.2015 in categoria Evenimente

Sapte ani de Altdorf Tehnik, ani in care le-am oferit clientilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate, la preturi fara concurenta si in care am depus eforturi deosebite pentru a-si construi o imagine si a crea relatii pe termen lung cu cei mai importanti producatori de pe piata materialelor de constructii.

Postat in data 25.06.2015 in categoria Evenimente

TARG DE CONSTRUCTII   Locatie: Creta, Hersonissos   Perioada: 29 iunie – 05 iulie 2015    

Postat in data 6.04.2015 in categoria Evenimente

ISOMAT in colaborare cu ALTDORF TEHNIK au facut o prezentare a celor mai noi produse si a rasplatit toti constructorii care au participat la eveniment cu salopete si materiale informative pentru a-i ajuta la o prestare mai buna a serviciilor.

Postat in data 5.12.2014 in categoria Evenimente

12 echipe înscrise şi sponsori noi la Cupa Green Garden Resort Câştigătoarea turneului va primii 1.000 de lei u premii vor lua şi locurile 2 şi 3 12 echipe s-au înscris la prima ediţie a Cupei “Green Garden Resort”. Întrecerile au loc pe terenul sintetic din Odobeşti, deschis în urmă cu puţin timp. Prima etapă a competiţiei va avea loc pe 14 decembrie. Până acum s-au înscris în competiţie 12 echipe, dar sunt aşteptate şi alte formaţii interesate. Taxa de participare este de 300 de lei, urmând ca la fiecare joc echipele să achite câte 70 de lei. Meciurile se  [ continuare ]