Echipa

ALTDORF TEHNIK este o mica afacere a trei prieteni din Focsani infiintata in anul 2008.

Firma comercializeaza materiale de constructii si finisaje, beneficiind de experienta actionarilor care activeaza in domeniu de la inceputul anilor 2000 lucrand pentru societati similare.

Altdorf Tehnik nu are planuri de extindere sau supradimensionare concentrandu-se pe pastrarea si satisfacerea nevoilor clientilor actuali.

Avem alaturi de noi o echipa tanara si entuziasta pe care o mentinem motivata, astfel incat sa lucreze conform regulilor si principiilor pe care noi punem pret. Ne bucuram sa avem colegi loiali, dedicati, profesionisti, pe care sa ne putem baza oricand si care sunt mereu deschisi la nevoile companiei si ale beneficiarilor pentru care lucram.

Incercam sa fim o familie si in mare masura ne reuseste. De la infiintarea firmei si pana acum fluctuatia personalului este extrem de redusa incercand sa pastram aceeasi echipa profesionista printr-o politica de salarizare peste nivelul pietei.

10 prieteni sunt suficienti pentru o poveste de succes!

In depozitul si magazinul firmei clientii pot alege materiale pentru amenajari interioare, materiale de constructii, scule si accesorii, echipamente de protectie, etc.

ALTDORF TEHNIK inseamna un mediu cu oameni priceputi si profesionisti.

altdorf-tehnik-echipa-19 altdorf-tehnik-echipa-18
altdorf-tehnik-echipa-17
altdorf-tehnik-echipa-16
altdorf-tehnik-echipa-14
altdorf-tehnik-echipa-15
altdorf-tehnik-echipa-13
altdorf-tehnik-echipa-5altdorf-tehnik-echipa-1 altdorf-tehnik-echipa-2 altdorf-tehnik-echipa-3 altdorf-tehnik-echipa-4 altdorf-tehnik-echipa-6  altdorf-tehnik-echipa-8 altdorf-tehnik-echipa-9 altdorf-tehnik-echipa-10 altdorf-tehnik-echipa-11

altdorf-tehnik-echipa-20

altdorf-tehnik-echipa-21

altdorf-tehnik-echipa-22