Galerie video BRAMAC
Data: 30.01.2015

BRAMAC WAKAFLEX este un accesoriu universal, utilizabil la toate joncţiunile între învelitoare şi pereţi, hornuri şi alte elemente de construcţie, cum ar fi lucarnele, calcani etc. WAKAFLEX-ul poate fi prelucrat profesional, cu unelte obişnuite şi poate fi montat foarte uşor. Este foarte flexibil putând fi formatat foarte uşor mulându-se exact după conturul acoperişului, datorită inserţiei de aluminiu. Forma dată în timpul montajului este definitivă. Datorită proprietăţii autocolante (sudură), nu mai este necesară lipirea cu adezivi sau cea cu cositor. Produsul conferă o mare siguranţă împotriva ploii, a zăpezii sau a pătrunderii prafului.

BRAMAC THERM este solutia universala pentru termoizolatia eficienta a unui acoperis. Prezinta o rezistenta ridicata indiferent de conditiile meteo datorita lipirii zonelor de suprapunere.

BRAMAC va invita sa descoperiti cele mai noi produse in urmatorul filmulet.

BRAMAC FIGAROLL PLUS este o soluţie universală folosită la montajul uscat al coamelor orizontale şi al muchiilor. Datorită unei reţele metalice plasată în interiorul materialului şi al benzilor adezive speciale este posibilă o modelare uşoară şi de durată atât pe materiale de învelitoare plane, cât şi profilate. Montajul se va realiza doar pe ţigla uscată. Se derulează pe şipca de coamă, respectiv de muchie, se orientează şi se fixează cu capse, cuie sau holşuruburi. Se îndepărtează benzile protectoare, părţile laterale lipindu-se întâi pe onduleul ţiglei şi apoi pe restul suprafeţei.

Stabicor production – Sistem de jgheaburi si burlane BRAMAC

Suprafata PROTECTOR – Testul cu carbune activ pentru tigla din beton BRAMAC

ALTDORF TEHNIK si BRAMAC va pun la dispozitie un clip video care demonstreaza cum se monteaza corect un acoperis.

Altdorf Tehnik – solutii pentru constructii, distribuitor autorizat in Focsani si Vrancea, recomanda BRAMAC.

Vizitează profilul lui Altdorf pe Pinterest.