Indfloor Group – Pardoseli profesionale
Data: 25.03.2015

De-a lungul timpului, compania Indfloor Group a pus bazele catorva parteneriate durabile, cu renumiti producatori de pardoseli profesionale din intreaga lume. Datorita acestor stranse colaborari, Indfloor Group poate oferi in prezent clientilor sai pardoseli durabile si de cea mai buna calitate.

Indfloor Group va ofera o gama variata de pardoseli profesionale, cum ar fi: pardoseli pvc, pardoseli sportive, gazon sintetic, pardoseli poliuretanice, pardoseli epoxidice, parchet pentru sali de sport, parchet trisplustratificat, mocheta profesionala (mocheta dale si mocheta rola), solutii de intretinere pardoselii.

MOCHETA

Mocheta reprezinta o solutie la indemana tuturor, de a acoperi pardoseala oricarei incaperi. Va fi intotdeauna un tip de pardoseala la moda si se va distinge prin eleganta, caldura, stil sau confort. Evolutia permanenta a materialelor folosite la fabricarea mochetei si designul din ce in ce mai atragator, au transformat in timp mocheta. Astfel, in momentul de fata, mocheta este folosita cu la fel de mult succes intr-o resedinta particulara, intr-un hotel de lux, intr-o cladire de birouri de clasa A, sau intr-o sala de cinema sau spectacole.
Ca si in cazul altor tipuri de pardoseli, mocheta trebuie aleasa in functie de destinatia spatiului de care dispuneti, de tipul de trafic din zona respectiva, si bineinteles, in functie de modul in care a fost decorata incaperea. De aceea ne-am indreptat atentia catre mocheta profesionala, special gandita pentru a raspunde solicitarilor de trafic intens si a crea un decor elegant, modern sau nonconformist.
Pentru a ne inscrie in tendintele actuale, propunem mocheta in dale, ideala pentru amenajarea unui restaurant sau hotel. Mocheta pentru hotel sau orice alt spatiu care presupune trafic intens este o alegere inspirata nu numai din punct de vedere estetic, ci si datorita izolarii termice si fonice pe care o ofera.

Va punem la dispozitie mocheta in rola sau mocheta in dale, iar in functie de necesitatile spatiului si conditiile de trafic, puteti opta pentru:
– mocheta realizata din materiale naturale cum ar fi paie, lana, bumbac, in
– mocheta realizata din fibre sintetice sau plastic reciclat.

Altdorf Tehnik – solutii pentru constructii, distribuitor autorizat in Focsani si Vrancea, recomanda Indfloor Group pentru pardoseli durabile si de cea mai buna calitate.

altdorf-tehnik-indfloor-group