ISOMAT – building quality
Data: 21.01.2015

Altdorf Tehnik si Isomat va pun la dispozitie o serie de filmulete care va ajuta la: fixarea unui stalp metalic folosind Megagrout 101, peliculizare epoxidica pentru pardoseli cu Durofloor R, realizarea unei pardoseli epoxidice antiderapante folosind produsul Durofloor 11, efectuarea de scafe cu Durocret, si hidroizolarea subsolurilor afectate de apa sub presiune cu Aquafix.

Durofloor -R

Acoperire epoxidica bicomponenta, color, fara solventi. Indicata pentru acoperirea pardoselilor din beton armat sau sapa de ciment.

Durofloor 11

Acoperire epoxidica bicomponenta, fara solventi, pentru pardoseala. Prin adaugarea de nisip curatos M32, in proportie de 1:1, la greutate, produsul se utilizeaza ca acoperire autonivelanta turnata. Alternativ, poate fi utilizat fara adios de nisip, aplicandu-se ca atare, cu pensula.

Megagrout 101

Mortar pe baza de ciment, fara contractii, cu rezistente ridicate. Indicat pentru fixarea masinilor si utilajelor, ancorari, pentru realizarea de platforme de sustinere a masinilor de precizie. Se aplica in straturi de pana la 100mm.

Durocret

Mortar de ciment cu rasini. Adecvat pentru reparatii ale suprafetelor de beton, zidarie, tencuiala, pentru realizarea coamelor la acoperisuri, a scafelor etc. Culori: gri, alb, caramiziu.

Aquafix

Mortar cu priza rapida, pentru plombare. Opreste instantaneu scurgerile de apa. Culoare: gri

Altdorf Tehnik – solutii pentru constructii, distribuitor autorizat in Focsani si Vrancea, recomanda ISOMAT.

Vizitează profilul lui Altdorf pe Pinterest.