Scule si accesorii

Printre marcile de scule si accesorii comercializate de Altdorf Tehnik se pot enumera:

Bosch se numara printre cei mai importanti producatori de ciocane, rotopercutori, masini de gaurit cu percutie si masini de carotat, stabilind noi standarde pe piata sistemelor de prindere a accesoriilor.

bosch

DeWalt si-a dobandit reputatia pentru proiectarea si fabricarea de scule profesionale, continuand sa stabileascastandardele de calitate si durabilitate.

dewalt

Calitatea si siguranta sunt componente indisolubile ale produselor Klingspor, singurul producator din lume cu un spectru de peste 50.000 de mijloace abrazive distincte.

klingspor

Prin calitatea produselor oferite, Makita isi propune sa devina unul dintre principalii furnizori de scule electrice si pe benzina de pe piata romaneasca si totodata, sa constituie o optiune ferma pentru orice posibil utilizator.

makita

Schuller Eh’Klar are ca obiect de activitate importul si distributia de scule si accesorii pentru zugravit de cea mai inalta calitate, fiind recunoscut pentru diversitatea sortimentelor pe aceasta piata.

schuller

De-a lungul anilor, Stanley Works a produs unele din cele mai inovatoare si folositoare scule de mana fabricate vreodata si se mandreste cu reputatia sa pentru excelenta.

stanley

Top Master are ca activitate principala distributia sculelor si a accesoriilor pentru constructii, a echipamentelor sanitare, electrice, de uz gospodaresc si feronerie, iar cel mai important obiectiv al sau este orientarea catre client.

topmaster