Acoperișul Bramac – Mai presus de vreme și de vremuri!
Data: 27.11.2018

Nu contează dacă locuiești pe câmp sau în mijlocul orașului, dacă stai “la casă”, acoperișul tău e tot ce stă între tine și Mama-Natură. Și cu Mama-Natură, nu te joci.

Un acoperiș Bramac rezistă indiferent de capriciile naturii.

Acoperişurile Bramac păstrează căldura în casă şi ajută la menţinerea unui echilibru termic superior.

Acoperișurile Bramac au 30 de ani garanţie şi o durată de viaţă ce poate ajunge până la 100 de ani. E acea alegere pe care nu o faci doar pentru tine, ci pentru o întreagă generaţie. Când alegi țigla trebuie să iei în considerare două aspecte: estetica și utilitatea.

Ţigla Tectura – răspunde provocărilor arhitecturale contemporane.

Prin liniile sale moderne, ţigla Tectura se adaptează perfect unui stil arhitectural minimalist.

Tectura aduce noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv şi tehnologic, fiind recomandată atât pentru construcţii noi cât şi pentru renovarea acoperişurilor existente şi se găseşte disponibilă pe culorile antic si roşu cărămiziu.

 

 

Ţigla Reviva are forma tradiţională pe care o cunoaştem încă din copilărie. Disponibilă în cele mai populare culori (antracit briliant, roşu cărămiziu, brun roşcat, maro), care evocă zilele însorite de odinioară. Reviva îmbină tradiţia cu tehnologia modernă şi conferă chiar şi casei bunicilor un aspect nou. Cu Reviva de la Bramac, frumuseţea trecutului se va păstra şi în viitor.

 

Aer mediteranean pentru acoperisuri exclusiviste!

“Aici se traieste din plin si exclusivist!” parca asta transmite o casa acoperita cu tigla Bramac Adria trecatorilor. Datorita profilului rotund si pronuntat, si a jocului viu de culori (magico, umbra, montano), acoperisul casei dumneavoastra pare ca prinde viata, iar formelor individuale ale acoperisului nu ii sunt impuse limite!

Tigla Adria se potriveste perfect atat pentru renovarea constructiilor prestigioase, cat si pentru locuinte cu arhitectura in stil mediteranean!

 

Ţigla Alpina Clasic: simplitate şi rafinament într-o singură formă.

Profil de o frumuseţe clasică se adaptează oricărui tip de arhitectură, cu siguranţă şi în regiunea dumneavoastră. Gama variată de culori (antracit briliant, maro, brun roşcat , roşu cărămiziu) este însoţită de întregul sistem de accesorii şi de garanţia de 30 de ani.

Ţigla Donau într-o formă specială, ondulată inovează frumuseţea unei case autentice. Când vine vorba de un acoperiş de calitate acum ştii că le poţi avea pe toate: frumuseţe, protecţie şi accesibilitate. Tigla Donau este disponibila cu suprafata NOVO in 2 variante de culoare: rosu caramiziu si brun roscat deschis,iar in varianta PROTECTOR pe culorile maro si antracit briliant.

Eleganţa şi sobrietatea sunt atributele estetice principale ale ţiglei Romana. Cu profilul pronunţat şi suprafaţa netedă, ţigla Romana readuce în prim plan imaginea învelitorilor tradiţionale din sud, învelitorile de olane si o gasim disponibila in cinci variante de culori: roşu cărămiziu, maro, antic, brun roşcat deschis, antracit briliant.

 

 Pentru a te bucura de functionalitatea sistemului Bramac, recomandam atasarea unui pachet de accesorii Bramac.

Astfel, te vei bucura de o garantie extinsa de pana la 15 ani pe functionalitatea sistemului, in functie de pachetul ales.