WETTERBEST PE FIECARE CASA
Data: 19.12.2014

WETTERBEST PE FIECARE CASA
Tinteste spre perfectiune atat in ceea ce priveste aspectul tehnic cat si cel estetic

Pentru un acoperis rezistent trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele 3 conditii: materiale de buna calitate, profilare pe linii automate performante si montaj calificat. ALTDORF TEHNIK si WETTERBEST va ofera in acelasi timp toate aceste conditii.

Wetterbest Clasic – Tigle metalice de nepatruns
Executat din tabla de otel zincat prevopsit, pentru o imbinare geometrica perfecta, acest sistem de invelitoare este perfect rezistent. Tiglele metalice se remarca prin durata de viata de peste 50 de ani, prin montaj rapid, greutate redusa – ceea ce duce la solicitare scazuta a structurii de rezistenta a acoperisului si printr-o mai mare rezistenta la desprinderea in caz de cutremur.

Wetterbest Wind – Tigle metalice cu stil
Profilul Wetterbest Wind se individualizeaza prin mai putine linii curbe. Wetterbest Wind pastreaza caracteristicile tehnice si calitatile mecanice ale produselor Wetterbest.

Wetterbest Plus – Tigle metalice premium
Noul model de tigla metalica Wetterbest Plus, cu o treapta foarte inalta, de 30mm, foarte robusta si cu aspect extreme de elegant, imbogateste paleta de imagini a acoperisurilor din tigle metalice.

Sisteme de drenaj trainice
Sistemele de evacuare a apelor pluviale completeaza functionalitatea acoperisului. Componentele sunt lucrate cu precizie pe liniile din fabrica proprie si rapid de montat. Metalul folosit face ca sistemele de drenaj sa fie adaptabile oricarui climat.

Tabla cutata
Profilul permite utilizarea tablei cutate atat pentru constructii industriale, placare exterioara pereti si placare interioara acoperis, cat si pentru acoperirea constructiilor civile (case, blocuri, birouri) si placarea gardurilor.

Daca va doriti sa aveti un acoperis rezistent si care sa va mentina casa protejata cat mai mult timp, acoperisul Wetterbest de la Depaco este solutia cea mai potrivita. Altdorf Tehnik – solutii pentru constructii, distribuitor autorizat in Focsani si Vrancea, recomanda Wetterbest.
altdorf-tehnik-wetterbest3 wetterbest wetterbest-wind-altdorf