Mentine curata fatada casei tale pe timp indelungat
Data: 3.12.2014

Cu totii ne dorim sa avem curata fatada casei in care locuim. Curatenia ne da noua si celor care ne viziteaza un sentiment de prospetime, de apropiere, de camin in care ne petrecem timpul liber cu placere.

Pentru pastrarea curateniei fatadelor exista mai multe solutii. Una dintre ele vine de la Baumit, companie renumita pentru produsele si inovatiile sale din domeniul tencuielilor decorative si al fatadelor. Nanopor de la Baumit este un produs nou, inovativ, foarte util pentru pastrarea aspectului natural si curat al unei fatade.

Baumit a continuat si mai mult perfectionarea produsului inovativ Nanopor. La mecanismul de autocuratare de pana acum se adauga si fotocatalizatorul din tencuiala care este extrem de eficient. Prin punerea luminii, fotocatalizatorul descompune particulele de murdarie organica, care apoi se desprind de fatada pe timp de ploaie sau vant sau in procesul de evaporare a umezelii. Astfel, fatada ramane pentru mai mult timp stralucitor de curata si frumoasa.

Tencuiala decorativa in strat subtire, cu proprietati speciale impotriva murdariei si efect de autocuratare. Structura periata (K), pentru fatade. Prin utilizarea noii tehnologii de fotocataliza se obtine cu ajutorul luminii o protectie naturala si indelungata impotriva murdariei. Minerala, foarte permeabila la vapori, fara substante chimice daunatoare sanatatii si mediului (100% fara biocizi).

Daca ne dorim sa avem fatada casei curata si protejata cat mai mult timp, tencuiala decorativa Nanopor de la Baumit este solutia cea mai potrivita. Altdorf Tehnik – solutii pentru constructii, distribuitor autorizat in Focsani si Vrancea, recomanda Baumit si Nanopor.
altdorf-tehnik-articol